Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πόρτες τους το Anenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan. O παγκοσμίου φήμης Michel Roux δημιουργεί πιάτα που παντρεύει τις γαλλικές γεύσεις με τα φρέσκα υλικά της ελληνικής γης. Ο chef Ηλίας Καριώτογλου δημιουργεί μοναδικά γλυκά και παγωτά και σας περιμένει για να σας…
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 10:03

Νέο κατάστημα Paul στην καρδιά της Κηφισιάς

Αρώματα και γεύσεις Γαλλίας φιλοξενεί από 1η Σεπτεμβρίου το Κέντρο της Κηφισιάς στο νέο κατάστημα Paul boulangerie, στην οδό Λεβίδου 4.Το νέο κατάστημα Paul έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ διακοσμημένο και εμπνευσμένο σύμφωνα με την Γαλλική κουλτούρα. Δοκιμάστε αυθεντικά γαλλικά προϊόντα αλμυρά ή γλυκά και ξεκινήστε το ταξίδι σας…
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Μιλφέιγ κλασικό

Για 4 ατομικά μιλφέιγΓια τα φύλλα1 πακέτο έτοιμη ζύμη σφολιάτας (κάθε πακέτο περιέχει 2 φύλλα)50 γρ. καστανή ζάχαρηΓια την κρέμα ζαχαροπλαστικής4 κρόκοι αυγών, κατά προτίμηση βιολογικών100 γρ. ζάχαρη30 γρ. κορν φλάουρ30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ λίτρο φρέσκο γάλα, πλήρες1 κουτάκι σκόνη βανίλιας1 κουτ. σούπας βούτυρο (ή μαργαρίνη)Για τη…
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Beer Festival στο St. George Lycabettus

Το Octoberfest έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus και υπόσχεται στους λάτρεις της μπίρας μια αξέχαστη εμπειρία. Από της 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου στο St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα σερβίρεται ένα μενού που θα συνδυάζεται άριστα με την…
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 11:07

Σοκολατένια μάφινς

Υλικά 2 φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 3 κ.σ. γεμάτες κακάο 1/2 φλ. τσαγ. βούτυρο λιωμένο-κρύο 1 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο 2 αυγά χτυπημένα 1 πρέζα αλάτι λίγα χρωματιστά κουφετάκια σοκολάτας για γαρνίρισμα 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη Για το γλάσο 100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 1 κ.σ. βούτυρο…