Με το βραβείο του «Καλύτερου τουριστικού προορισμού πολιτιστικής κληρονομιάς - Best Heritage Destinations in the World» διακρίθηκε η Ελλάδα στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία της Ινδίας «India’s Best Awards ΙΒΑ 2018». Οι αναγνώστες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού της Ινδίας «Travel+Leisure India & South Asia» ανέδειξαν την χώρα μας, ως τον κορυφαίο…
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 07:18

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στη Στοκχόλμη

Η Ελλάδα σε πρώτο ρόλο και με τεράστια προβολή στην Σουηδία –η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών– με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής της ταυτότητας και την ανάδειξή της ως κορυφαίου και αγαπημένου τουριστικού προορισμού από τους ίδιους τους Σκανδιναβούς!
«Η Ελλάδα καταγράφει άλλο ένα ρεκόρ: Οι κυβερνητικές υπηρεσίες μιλούν για 33 εκατομμύρια επισκέπτες για το 2018. Ειδικά για τους τουρίστες από το εξωτερικό, η χώρα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής», αναφέρει το γερμανικό ραδιόφωνο στην ιστοσελίδα του και προσθέτει: «Η συνεχιζόμενη τουριστική έκρηξη ενισχύει επίσης την ανάκαμψη της οικονομίας…
Το ηλικιακό γκρουπ των επιβατών άνω των 55ετών είναι μια σημαντική κατηγορία στην οποία αξίζει να δοθεί βαρύτητα, επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος, για αυτό και αποτελεί αντικείμενο μελέτης στην έρευνα που διεξάγει η Fraport Greece, εδώ και μερικούς μήνες.
Αν σας έλεγαν ότι η Γαλλία είναι ο προορισμός που θα κεντρίσει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον έως το 2030 σίγουρα δεν θα ακουγόταν πρωτότυπο, καθώς για πολλά χρόνια η συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα αποτελεί κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.
Σελίδα 1 από 268