Για την Νέα Υόρκη αναχωρεί ομάδα συνεργατών της MTC Group με επικεφαλής τον Κώστα Σκαγιά, Αντιπρόσωπο Αιγαίου της εταιρείας Συμβούλων και Strategy Manager του προγράμματος “Mykonos - Santorini - Greek South Aegean Islands Promo”.
H Wanderlust Greece, το πρώτο Digital Travel Show που σχεδίασε και υλοποιεί η Marketing Greece, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αποτύπωσε τη μοναδικότητα της πόλης και ανέδειξε τα χαρακτηριστικά εκείνα που την καθιστούν ιδανικό προορισμό για διακοπές μικρής διάρκειας - City Break, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Αριθμός ρεκόρ σχεδόν 65,2 εκατομμυρίων τουριστών επισκέφθηκε το 2018 την πόλη της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, κυρίως Βρετανοί, Κινέζοι, Καναδοί, Βραζιλιάνοι και Γάλλοι όσον αφορά τους ξένους τουρίστες, ανακοίνωσε ο οργανισμός τουρισμού της πόλης.
Η «Βίβλος» των ταξιδιωτών, όπως έχει χαρακτηριστεί το περιοδικό Condé Nast Traveller, δημοσίευσε τη χρυσή λίστα του 2019 με τα 78 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
"Αύξηση 19,4% παρουσίασε το τουριστικό ρεύμα από Ρουμανία κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2018 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 ενώ την ίδια ώρα σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των τουριστών παραμένει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" όπως σημειώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, Γιώργος…
Σελίδα 1 από 287