Με στόχο την ανάδειξη στην κυπριακή τουριστική αγορά του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος, της γαστρονομικής παράδοσης, της θρησκευτικής κληρονομιάς και των φυσικών καλλονών της Λέσβου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου υλοποίησε από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) στο νησί για δύο Κύπριους δημοσιογράφους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Fraport Greece, διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά, μια ξεχωριστή γαστρονομική εκδήλωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», σε συνεργασία με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους δήμους Θεσσαλονίκης και Θέρμης, καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Η τέταρτη χρονιά του Φεστιβάλ «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» έθεσε εκ νέου στο επίκεντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Νάξου συνδυάζοντας τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, και τη φιλοξενία.
Ως ένας ελκυστικός και πολύπλευρος προορισμός που είναι κατάλληλος για διακοπές και εκτός υψηλής σεζόν προβάλλεται η Αστυπάλαια από μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.
Στον κατάλογο της Tripadvisor με τα καλύτερα «γκουρμέ» («Fine Dining») εστιατόρια της Ελλάδας για το 2025, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, κατατάσσεται το εστιατόριο MYLO Indian & Ethnic Cousin στην Στούπα Δυτικής Μάνης.
Σελίδα 1 από 643