Ενταγμένο στο δίκτυο NATURA 2000, το μοναδικό επίπεδο δάσος της Ελλάδας, το δάσος της Φολόης κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή.
Το Castelletto βρίσκεται στη ανατολική ακτή της ιταλικής λίμνης Garda μόλις 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βερόνας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χωριά της ευρύτερης περιοχής Brenzone που εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 52 τετραγωνικών χιλιομέτρων, με υψόμετρο από 69 μέτρα έως την κορυφή του Monte Baldo στα 2200 μέτρα.
Σε απόσταση περίπου 30 χιλιόμετρα μετά την Κόνιτσα, ο ταξιδιώτης έρχεται αντιμέτωπος με ένα μαγευτικό τοπίο που έχει έντονα τα ηπειρώτικα χαρακτηριστικά.
Η Κρήτη συγκεντρώνει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο κρατήσεων στους ευρωπαϊκούς νησιωτικούς προορισμούς για το 2020, όπως παρατηρείται από την ανάλυση στοιχείων ζήτησης στη γερμανική αγορά για πακέτα διακοπών στην ταξιδιωτική πλατφόρμα Check24.
Η θετική πορεία των προκρατήσεων από την βελγική τουριστική αγορά για το 2020, καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον του βελγικού κοινού για ελληνικούς προορισμούς, διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της 62ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Salon des Vacances», που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή…
Σελίδα 1 από 840