Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 06:48

Παπαρδέλες με λευκό ραγκού κουνελιού

Το ραγκού είναι μια σάλτσα με ψιλοκομμένο κρέας, που σιγομαγειρεύεται στην κατσαρόλα μαζί με λαχανικά και κάποιον ζωμό ή ντομάτα.
Τραγανή ζύμη, περιβάλει μια αρωματική γέμιση από ξηρούς καρπούς και μυρωδικά. Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας.
Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε στο ethnos την συνταγή για αυτή την πανακότα που μοσχοβολάει φρέσκο βασιλικό.
Αδιαμφισβήτητα, οι ωραιότερες μπριζόλες είναι απλά ψητές στα κάρβουνα.
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 06:55

Παντζανέλα με ψητό καλαμάρι

Μια πολύ ωραία παραλλαγή σε ένα νόστιμο, χορταστικό, ιταλικό πιάτο που γεννήθηκε από ανάγκη και... αγαπήθηκε πολύ.
Σελίδα 1 από 210