Το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton παρατείνει τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού μ’ ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων. Από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, πάνω από 50 παραδοσιακά, νησιώτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, προκειμένου να σας μυήσουν στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας…
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 11:49

Τιραμισού

Υλικά1½ φλ. τσαγιού βραστό νερό2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ3/4 φλ. τσαγιού + 3 κ.σ. επιπλέον μαύρο ρούμι1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ (250 γραμμ.)350 γραμμ. κρέμα γάλακτος500 γραμμ. τυρί μασκαρπόνε ή άλλο κριμ τσιζ4 κ.σ. άχνη ζάχαρη50 γραμμ. τρίμματα κουβερτούρας2 κ.σ. άγλυκο κακάοΕκτέλεση Το τιραμισού είναι ένα αέρινο γλυκό που μπορεί να στηθεί…
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 10:50

Μακαρόνια με μανιτάρια α λα κρεμ

Υλικά 2 φλ. τσαγιού κοραλλάκι ή άλλο μικρό ζυμαρικό με τρύπα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 300 γραμμ. μανιτάρια (ασπρομανίταρα) κομμένα σε φέτες 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. κονιάκ 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι 2 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα ζεστό 1 φλ. τσαγιού τριμμένη γραβιέρα, ρεγκάτο…
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 13:00

Σουφλέ ζυμαρικών με 3 τυριά

Υλικά 400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι 2 κ.σ. (50 γραμμ.) βούτυρο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κ.σ. (50 γραμμ.) αλεύρι 550 ml φρέσκο γάλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 200 γραμμ. τυρί κρέμα 4 κρόκους αυγών χτυπημένους 100 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη 100 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη 4…
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 13:15

Βίδες με χωριάτικη σαλάτα

Υλικά Για 6 - 8 μερίδες 500 γρ. ζυμαρικά βίδες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, κομμένες στη μέση 400 γρ. φρέσκα ντοματίνια, πλυμένα, σκουπισμένα και κομμένα στη μέση 3 - 4 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι, κατά προτίμηση λευκό, που θα βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία 300 γρ.…