Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 14:09

Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα

Υλικά500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι150 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι 2 – 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κ.γ μπούκοβοΑλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΒράζουμε τα μακαρόνια σε μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.Παράλληλα στραγγίζουμε τις λιαστές ντομάτες και βάζουμε το λάδι τους σε ένα τηγάνι. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ζεσταίνουμε το…
Υλικά για 4 - 6 άτομαΓια τον πουρέ μελιτζάνας4 - 5 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες2 κουτ. σούπας ελαιόλαδοχυμός από 1/2 λεμόνιΓια τον κιμά1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο400 γρ. κιμάς από αρνίσιο μπούτι1 φλιτζάνι (200 ml) λευκό ξηρό κρασί1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, με το χυμό τους, που θα ψιλοκόψετε κονκασέ1 ξυλάκι κανέλας1/3…
 Το εστιατόριο GB Roof Garden για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται από το ‘Wine Spectator’, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού και συγκαταλέγεται στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award. Πέρσι συμπεριλήφθηκε στη λίστα των επίτιμων διακεκριμένων και ήταν ανάμεσα στους 2791 νικητές παγκοσμίως, λαμβάνοντας το ‘Award of Excellence 2013’. Φέτος,…
Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 12:57

Παρφέ με μέλι και αρωματικό τσάι

Υλικάγια 4 μερίδες1 φακελάκι τσάι με άρωμα καραμέλα ή όποιο άλλο άρωμα θέλετε3 κρόκοι αυγών100 γρ. καστανή ζάχαρη2 κουταλιές μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο250 γρ. κρέμα γάλακτος2 κουτ. σούπας σκόνη από καλά αλεσμένα καρύδια ή φουντούκια (στο μούλτι)1 κουταλάκι λιωμένο βούτυροΕκτέλεσηΒάζω να βράσουν 250 ml νερό και βυθίζω εκεί το φακελάκι…
Στο Ιταλικό εστιατόριο II Tramonto σας προσκαλεί και φέτος ο Αστέρας Βουλιαγμένης με την υπόσχεση ότι θα σας ταξιδέψει στα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας. Σε έναν καλαίσθητο χώρο με design φωτιστικά, αναπαυτικές πολυθρόνες και μεγάλα παράθυρα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το εστιατόριο σας περιμένει για να απολαύσετε…