Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 17:35

Αρνάκι στη γάστρα με μυρωδικά

Κλασικό ελληνικό πιάτο
Ένα πιάτο με ιδιαίτερη νοστιμιά με κοτόπουλο που πρώτα μαρινάρεται σε ένα ωραίο μίγμα με βάση το μέλι και τη μουστάρδα και στη συνέχεια «πακετάρεται» σε λαδόκολλα και ψήνεται στο φούρνο. Σερβίρεται ιδανικά με ρύζι μπασμάτι ή πλιγούρι ή σαλάτα με κινόα.
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 10:05

Lunch στο Olive Garden του Titania!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε πως οι φιλόξενοι χώροι του, πολυβραβευμένου για την δημιουργική κουζίνα του, OLIVE GARDEN, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, διατίθενται τα μεσημέρια (και μέχρι τις 7.00 μ.μ.) για την οργάνωση privé εκδηλώσεων επισιτιστικού χαρακτήρα. Προσφέροντας μία σειρά από δημιουργικά Set Menus, αλλά και προσεκτικά σχεδιασμένες…
Τρία ελληνικά οινοποιεία βρίσκονται ανάμεσα στα 100 καλύτερα του αμερικάνικου περιοδικού Wine & Spirits και θα βραβευτούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο τον Οκτώβριο.Τα ελληνικά οινοποιεία που βρίσκονται στην λίστα είναι το "Γαία", το "Κτήμα Αργυρού" στην Σαντορίνη και το "Γεροβασιλείου" στη Θεσσαλονίκη. Το αμερικανικό περιοδικό Wine…
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 12:46

Τάρτα με ντομάτα

Υλικά 9 μικρές ντομάτες ξεφλουδισμένες, κομμένες σε τέταρτα1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο1 κ.σ. καστανή ή μαύρη ζάχαρη2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο1 και 1/2 φύλλο έτοιμη σφολιάτα1 αυγό ελαφρά χτυπημένο για επάλειψηλίγα φύλλα βασιλικούαλάτιΓια τη γαρνιτούρα1 φλ. φέτα (τρίμματα)200 γραμμ. γιαούρτι 0%λίγος φρέσκος βασιλικόςΕκτέλεση1. Αφαιρούμε τους σπόρους και τη…