Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 10:16

Αλμυρά μάφινς με κολοκύθα

Υλικά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 500 γρ. κόκκινη κολοκύθα, ψημένη στον φούρνο μέχρι να μαλακώσει και κομμένη σε κυβάκια 5-6 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες 250 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο 50 γρ. ζάχαρη 100 γρ. γιαούρτι 6 αυγά 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουτ. γλυκού αλάτι…
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 00:00

Cape Souniο: Full διάθεση σε Full Moon party γεύσευων

Στο Cape Sounio σας προσκαλεί να γιορτάσετε την πανσέληνο του έρωτα η Grecotel. Το Σάββατο 12 Ιουλίου ερωτευτείτε κάτω από την καλοκαιρινή πανσέληνο και γευτείτε ένα εφευρετικό και πρωτότυπο αφροδισιακό μενού στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου το γαστρονομικό ταξίδι στο Cape Sounio…
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 13:40

Ρύζι με λαχανικά

Υλικά3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά ψλοκομμένη 1/2 κ.γλ. κιτρινόριζα 400 γραμμ. ρύζι για πιλάφι 800 γραμμ. ζωμός ζεστός κότας 1 φλιτζ. αρακά 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε γουόκ ή βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά να…
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 12:15

Παγωτό με μυζήθρα

Υλικά500 γραμμ. παγωτό βανίλια4 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ250 γραμμ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα1/2 φλ. τσαγιού μέλι θυμαρίσιολίγο μέλι για το γαρνίρισμαΕκτέλεσηΞεπαγώνουμε το παγωτό για 10΄ σε θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε τα αμύγδαλα σε ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180οC για 10΄, να ροδίσουν ελαφρά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Παγώνουμε στην κατάψυξη μεταλλικό μπολ…
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:16

Τάρτα μουστάρδας

Υλικά1 δόση βασική ζύμη για τάρτες1 σακουλάκι τριμμένο τυρί πικάντικο κατά προτίμηση4 ντομάτεςΑλάτι, πιπέρι4-5 κ.σ. μουστάρδα με δυνατή γεύσηΕκτέλεσηΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.Σε ταρτιέρα στρώνουμε τη ζύμη. Αλείφουμε την επιφάνεια με την μουστάρδα και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Πλένουμε καλά τις ντομάτας και τις κόβουμε στη μέση. Καλύπτουμε την…