Η νέα μεσογειακή μουστάρδα Papadimitriou με θυμαρίσιο μέλι έφτασε! Η οικογένεια Παπαδημητρίου επέλεξε θυμαρίσιο μέλι, βαλσαμικό ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, για τη δημιουργία της νέας μουστάρδας με θυμαρίσιο μέλι! Μια αληθινά μεσογειακή μουστάρδα χωρίς τεχνητές χρωστικές, ιδανική για κοτόπουλο, χοιρινό και σάλτσες με βάση τη μουστάρδα.H νέα…
Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 13:00

Πατάτες ογκρατέν

Υλικά3 µεγάλες πατάτες καθαρισµένες και κοµµένες σε φέτες1 σελινόριζα, καθαρισµένη και κοµµένη σε φέτες1 φλιτζ. κρέµα γάλακτος 1 φλιτζ. γάλα φρέσκο πλήρες 1 κ.γλ. βούτυρο3 κ.σ. ελαιόλαδο1 φλιτζ. κριθαρένιο παξιµάδι ή φρυγανιά, κοπανισμένοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρισχοινόπρασο ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμαΕκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Σε µια µεγάλη κατσαρόλα βράζουμε µισό…
Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 11:41

8 τρόποι να απογειώσεις τη λεμονάδα

Από την Άννα Ευθυμίου, Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, εσύ φτιάξε λεμονάδα. Εμείς σου δίνουμε τη βασική συνταγή και 8 πάρα πολύ εύκολους τρόπους για να απογειώσεις την κλασική λεμονάδα σε σούπερ τονωτικό και δροσιστικό ρόφημα. 1. Ανακάτεψε με τη λεμονάδα μερικά φύλλα μέντας. 2. Πρόσθεσε φρεσκοτριμμένο τζίντζερ. 3.…
Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 10:20

Η Galazia Hytra επιστρέφει στο Astir Palace Resort

Στην υπέροχη βεράντα του ξενοδοχείου The Westin Athens, στο Astir Palace Resort επιστρέφει το εστιατόριο Galazia Hytra. Έτσι από την Τρίτη 27 Μαΐου οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν τα γαστρονομικά τους ταξίδια με τα πιάτα του σεφ, Νίκου Καραθάνου σε συνεργασία με τον Χρύσανθο Καραμολέγκο…
Υλικά Για το ζυμάρι ελιόπιτας: 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 10 μεγάλες ελιές μαύρες, απυρήνωτες και ψιλοκομμένες 1 αυγό χτυπημένο 1 κρόκο αυγού 3 κ.σ. ελαιόλαδο λίγο αλεύρι για τον πάγκο εργασίας Για τη γέμιση: 3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης χωρίς σπόρους, κομμένες στα τέσσερα 200…