Σαλάτα με ψητά παντζάρια, μαριναρισμένα μανιτάρια και vinaigrette γιαουρτιούΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥΧρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτάΓια 4 ΆτομαΥΛΙΚΑ: 1 κιλό παντζάρια500 γρ. μανιτάρια portobello100 γρ. καρύδια σπασμένα200 ml ξύδι από λευκό κρασί60 γρ. ζάχαρηελαιόλαδο1 κλαδάκι δενδρολίβανο500 γρ. ανάμεικτα φρέσκα σαλατικά, όπως ρόκα, μαρούλι γαλλικό, λόλα, κινέζικο λάχανο, φύλλα σπανάκι (πλυμένα)Αλάτι, πιπέριΓια…