Αν έχει τύχει να ταξιδέψετε στη γειτονική Ιταλία, τότε, εκτός από τα αξιοθέατα της πολυαγαπημένης χώρας, πιθανότατα επισκεφθήκατε και τα εστιατόριά της.
Συνήθως, οι δίπλες φτιάχνονται για να γιορταστεί ένα γεγονός το οποίο επιθυμούμε να επαναληφθεί - να "διπλώσει" όπως λένε. Σερβίρεται σε όλες τις γιορτές - χαρές της ζωής.
Ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να φτιάξετε τις αγκινάρες που την άνοιξη, που είναι στα καλύτερά τους, δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι…
Ένα πιάτο με ιδιαίτερη νοστιμιά με κοτόπουλο που πρώτα μαρινάρεται σε ένα ωραίο μίγμα με βάση το μέλι και τη μουστάρδα και στη συνέχεια «πακετάρεται» σε λαδόκολλα και ψήνεται στο φούρνο. Σερβίρεται ιδανικά με ρύζι μπασμάτι ή πλιγούρι ή σαλάτα με κινόα.