Στα 5 κορυφαία εστιατόρια μουσείων στον κόσμο κατατάσσει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Καναδά "Toronto Star", το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης. Η εφημερίδα αναπαράγει ρεπορτάζ από το www.virtual.com με τίτλο «Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό», το οποίο κατατάσσει το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ανάμεσα σε…
Κρασιά από το Κτήμα Παυλίδι παρουσιάζει το εστιατόριο Food & Wine την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.Ο chef Οlivier Campanha και ο sommelier Γιάννης Μακρής Αiws δημιούργησαν ένα θεματικό menu, ένα food & wine pairing για μία και μόνο βραδιά,όπου μπορείτε να απολαύσετε 6 πιάτα και 6 ποτήρια κρασί στην τιμή των…
Σαλάτα με ψητά παντζάρια, μαριναρισμένα μανιτάρια και vinaigrette γιαουρτιούΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥΧρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτάΓια 4 ΆτομαΥΛΙΚΑ: 1 κιλό παντζάρια500 γρ. μανιτάρια portobello100 γρ. καρύδια σπασμένα200 ml ξύδι από λευκό κρασί60 γρ. ζάχαρηελαιόλαδο1 κλαδάκι δενδρολίβανο500 γρ. ανάμεικτα φρέσκα σαλατικά, όπως ρόκα, μαρούλι γαλλικό, λόλα, κινέζικο λάχανο, φύλλα σπανάκι (πλυμένα)Αλάτι, πιπέριΓια…
Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, του απόλυτου σημείου συνάντησης του κέντρου της Αθήνας στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες,…
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 14:18

Λεμονόπιτα με πραλίνα

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 30΄Χρόνος παρασκευής: 1 ώραΓια 8 άτομα ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της τάρτας 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 20 γρ. ζάχαρη 50 γρ. γάλα 250 γρ. αλεύρι μαλακό Για την κρέμα λεμονιού 200 γρ. χυμός λεμονιού 3 αυγά 200 γρ. ζάχαρη …