Όλοι αγαπάμε την μυρωδιά ενός φρεσκοψημένου ψωμιού που μόλις έχει βγει από τον ξυλόφουρνο. Το Travel - Ελευθερία Online σας παρουσιάζει 5 φούρνους που συνδυάζουν το καλό ψωμί αλλά και το μοντέρνο design. Του Γιάννη ΠαναγόπουλουPaul Σε γαλλική γωνιά έχει μετατραπεί η οδός Πανεπιστημίου από το 2010 όπου και άνοιξε…
Κρητική εβδομάδα ετοιμάζει το εστιατόριο Βυζαντινό του ξενοδοχείου Hilton από τις 18 έως τις 23 Νοεμβρίου. Σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες, καλτσούνια, ντάκο, λαγό στιφάδο, γίδα κοκκινιστή και πολλές άλλες γεύσεις από την Κρητική γαστρονομία. Η Κρητική εβδομάδα είναι η πρώτη από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει…
Μάθημα παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής με θέμα «παραδοσιακά γλυκά Αμμουλιανής με άρωμα ανατολής» παρέδωσαν χθες το βράδυ τέσσερις νοικοκυρές από τo νησί στον πολυχώρο γαστρονομίας Recipeace by Jamie Oliver, μεταφέροντας στο σκοτεινό Λονδίνο το γιορτινό κλίμα των λαμπρών, καλοκαιρινών γαστρονομικών εκδηλώσεων, που θα γίνουν στα λιμάνια, στα σοκάκια και στα fish restaurants…
Τιμώντας την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2013, τη Μασσαλία, ο Julien Maury, σεφ του Sofitel στη Μασσαλία, θα επισκεφθεί το Sofitel Athens Airport προκειμένου να ταξιδέψει γευστικά το Αθηναϊκό κοινό μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην υπέροχη Μασσαλία, την πόλη που ιδρύθηκε το 546 π.Χ. από Έλληνες Φωκαείς. Γεύσεις που προδίδουν τις…
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 09:01

Η Β.Ελλάδα γιορτάζει τον οινοτουρισμό

Η "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην "Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού" με το δίκτυο "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος", την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.Εικοσιπέντε επισκέψιμα οινοποιεία από τις 8 διαδρομές του κρασιού του οινοτουριστικού δικτύου `Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος` θα είναι ανοιχτά και θα σας…