Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 11:41

Πέστο μυρωδικών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄Χρόνος παρασκευής: 10΄ Υλικά 1 λιαστή ντομάτα Άνιθο ψιλοκομμένο Σκόρδο 50 γρ. κάσιους 100 γρ. Γραβιέρα (ή άλλο τυρί της 200 ml Ελαιόλαδο Ξύδι Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση 1. Τοποθετείστε όλα τα υλικά στο μούλτι εκτός από το ελαιόλαδο. Χτυπήστε ώσπου να γίνουν πολτός. 2.…
Ένα ελληνικό εστιατόριο βρίσκεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης σύμφωνα με το αμερικάνικο site "The Daily Meal". Έτσι στην 82η θέση της λίστας βρίσκεται το εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης το οποίο σύμφωνα με τους συντάκτες προωθεί εδώ και 27 χρόνια τα τοπικά προϊόντα προσφέροντας εκπληκτικό φαγητό σε…
Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 11:38

Φιλέτο γαλοπούλας με αρωματικό γλάσο

Φιλέτο γαλοπούλας με αρωματικό γλάσοΤου Βαγγέλη ΔρίσκαΥλικά για 6 μερίδες1 κιλό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας2 κουτ. της σούπας μέλι2 κουτ. της σούπας πικάντικη μουστάρδα 1 φλιτζάνι λευκό κρασί1 κουτ. της σούπας φρέσκια ρίγανη 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδοαλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗΑνακατέψτε το μέλι με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τη ρίγανη. Αλατίστε…
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2014 έφτασε και όλοι λέμε ας κανονίσουμε κάτι διαφορετικό από τον κλασικό καφέ σε μια καφετέρια. Το Travel - Ελευθερία Online βρήκε και σας παρουσιάζει 4 στέκια που ετοιμάζουν το πιο γευστικό πρωινό της Αθήνας, για να ξεκινήσετε την χρονιά όσο πιο νόστιμα γίνεται!!! Nice 'n'…
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 10:52

Βασιλόπιτα μίνι

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 15΄Χρόνος παρασκευής: 15΄ Υλικά για 8 άτομα 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 60 γρ. γάλα 250 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 150 γρ. ελαιόλαδο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ γαρύφαλλο Ζάχαρη άχνη Εκτέλεση 1. Βάζουμε…