Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 11:10

Γλυκά με Παριζιάνικο αέρα

Εκατομμύρια τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο, όλες τις εποχές, στο Παρίσι και κατακλύζουν αδιακρίτως τους γραφικούς δρόμους της πόλης, αναζητώντας οι περισσότεροι την καλύτερη φωτογραφία στον Πύργο του Άιφελ και στο Σαν Ελυζέ, όμως υπάρχουν και οι λάτρεις των γλυκών που ψάχνουν διακαώς τα… λαχταριστά στέκια της πόλης για να γευθούν…
Piping Plum Ένα ζεστό λικέρ με λεπτές νότες δαμάσκηνου που σου φέρνει παντρεύει τον χειμώνα και το καλοκαίρι.ΥΛΙΚΑ40 γραμμάρια Unicum Plum Λικέρ1 πρέζα από διάφορα αρωματικάΖεστό νερόΞύλο κανέλας, για το γαρνίρισμαΕΚΤΕΛΕΣΗΑνακατέψτε το Unicum Plum λικέρ με τα διάφορα αρωματικά και το ζεστό νερό και γαρνίρετε με το ξύλο κανέλας.Hot Buttered…
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 12:37

Τούρτα από κρέπες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 40΄Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα Υλικά Για τις κρέπες160 γρ. αλεύρι200 ml γάλα½ φλυτζάνι νερό4 αυγά1 πρέζα αλάτι1 πρέζα σόδαΛίγο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη γέμιση ½ κιλό ανθότυρο 500 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια Για τη διακόσμηση 100 γρ. καρύδια…
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 11:41

Πέστο μυρωδικών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄Χρόνος παρασκευής: 10΄ Υλικά 1 λιαστή ντομάτα Άνιθο ψιλοκομμένο Σκόρδο 50 γρ. κάσιους 100 γρ. Γραβιέρα (ή άλλο τυρί της 200 ml Ελαιόλαδο Ξύδι Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση 1. Τοποθετείστε όλα τα υλικά στο μούλτι εκτός από το ελαιόλαδο. Χτυπήστε ώσπου να γίνουν πολτός. 2.…
Ένα ελληνικό εστιατόριο βρίσκεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης σύμφωνα με το αμερικάνικο site "The Daily Meal". Έτσι στην 82η θέση της λίστας βρίσκεται το εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης το οποίο σύμφωνα με τους συντάκτες προωθεί εδώ και 27 χρόνια τα τοπικά προϊόντα προσφέροντας εκπληκτικό φαγητό σε…