Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 11:54

Cocktail μελομακάρονο

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 20΄Χρόνος παρασκευής: 5΄ Υλικά για 1 ποτήρι Υλικά 40 ml bourbon whisky40 ml runny honey syrup1 dash (ρίξιμο) old time bitters Για το σιρόπι κανέλα καρύδια μέλι γαρύφαλλο250 γρ. χυμό πορτοκάλι300 γρ. μέλι100 γρ. ζάχαρη1 ξυλαράκι κανέλα3-4 γαρύφαλλα Εκτέλεση Φτιάχνουμε το σιρόπι. Σε μια…
Μια γλυκιά συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Δρίσκας αποκλειστικά στο travel-eleftheriaonline.gr και τον Γιάννη Παναγόπουλο. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μίλησε για την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, για το νέο του βιβλίο "Αυτή είναι η κουζίνα μου" καθώς και για το τι πρέπει να έχει ενα πετυχημένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Ο chef…
Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται τις φετινές γιορτές με στυλ και φαντασία, οργανώνοντας λαμπερά ρεβεγιόν στο Olive Garden Gourmet Restaurant, με πιάτα από τη δημιουργική κουζίνα του chef de cuisine Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου. Οι ομορφότερες εικόνες από τον έναστρο Αττικό ουρανό, τη φωτισμένη Ακρόπολη αλλά και το γιορτινά διακοσμημένο εστιατόριο, συνθέτουν μια…
Έχετε μήπως περιέργεια να μάθετε τι γλυκά προτιμούν ανά τον κόσμο το βράδυ των Χριστουγέννων μετά το πλούσιο οικογενειακό γεύμα; Γιατί όρεξη σίγουρα έχετε αλλά και διάθεση να τα δοκιμάσετε! To site perierga.gr μας ταξιδεύει στα τραπέζια 11 χωρών του κόσμου την ώρα που σερβίρεται το επιδόρπιο. 1. Panettone, Ιταλία…
Παρουσιάστηκε εχθές βράδυ το πρώτο βιβλίο του Nomad chef Ανδρέα Λαγού, με τίτλο «Οι Γεύσεις που μεγαλώσαμε». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Κάτω Πετράλωνα και το παρών έδωσαν φίλοι του Ανδρέα από τον καλλιτεχνικό και μη κόσμο. Μεταξύ αυτών ο Βασίλης Καλλίδης, ο Βησσαρίων Παρθένης, η Εβίτα Παπαχαραλάμπους…