Παρουσιάστηκε εχθές βράδυ το πρώτο βιβλίο του Nomad chef Ανδρέα Λαγού, με τίτλο «Οι Γεύσεις που μεγαλώσαμε». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Κάτω Πετράλωνα και το παρών έδωσαν φίλοι του Ανδρέα από τον καλλιτεχνικό και μη κόσμο. Μεταξύ αυτών ο Βασίλης Καλλίδης, ο Βησσαρίων Παρθένης, η Εβίτα Παπαχαραλάμπους…
Βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «Best Culinary Travel Book» απέσπασε η Ελένη Ψυχούλη και το βιβλίο της “Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού”. Το βιβλίο θα διαγωνιστεί με τους υπόλοιπους νικητές των άλλων χωρών στην κατηγορία για το καλύτερο βιβλίο στον κόσμο. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην…
Tη δημιουργία «ελληνικού ραφιού» στα αμερικανικά super market πέτυχε σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative), o παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2012 με όραμα την ενεργοποίηση των Ελλήνων της διασποράς και των φιλελλήνων ανά το κόσμο, προκειμένου να επενδύσουν στο μέλλον της Ελλάδας. Σύμφωνα με…
Ιδιαίτερες προτάσεις για μαγειρική με προϊόντα Papadimitriou προτείνει το site της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μπαίνοντας κανείς στην στήλη συνταγές θα δει την ενότητα "Kalamata Papadimitriou" και εκεί μπορεί να βρει χιλιάδες γευστικές συνταγές με άρωμα Καλαμάτας. Διαβάστε περισσότερα εδώ Γιάννης Παναγόπουλος
Πελοπόννησος θα μυρίσει το κέντρο της Αθήνας, το τετραήμερο από 5 μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2013 στο πλαίσιο της Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος». Η έκθεση, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας,…