Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 11:38

Φιλέτο γαλοπούλας με αρωματικό γλάσο

Φιλέτο γαλοπούλας με αρωματικό γλάσοΤου Βαγγέλη ΔρίσκαΥλικά για 6 μερίδες1 κιλό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας2 κουτ. της σούπας μέλι2 κουτ. της σούπας πικάντικη μουστάρδα 1 φλιτζάνι λευκό κρασί1 κουτ. της σούπας φρέσκια ρίγανη 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδοαλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗΑνακατέψτε το μέλι με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τη ρίγανη. Αλατίστε…
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2014 έφτασε και όλοι λέμε ας κανονίσουμε κάτι διαφορετικό από τον κλασικό καφέ σε μια καφετέρια. Το Travel - Ελευθερία Online βρήκε και σας παρουσιάζει 4 στέκια που ετοιμάζουν το πιο γευστικό πρωινό της Αθήνας, για να ξεκινήσετε την χρονιά όσο πιο νόστιμα γίνεται!!! Nice 'n'…
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 10:52

Βασιλόπιτα μίνι

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 15΄Χρόνος παρασκευής: 15΄ Υλικά για 8 άτομα 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 60 γρ. γάλα 250 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 150 γρ. ελαιόλαδο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ γαρύφαλλο Ζάχαρη άχνη Εκτέλεση 1. Βάζουμε…
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 11:54

Cocktail μελομακάρονο

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 20΄Χρόνος παρασκευής: 5΄ Υλικά για 1 ποτήρι Υλικά 40 ml bourbon whisky40 ml runny honey syrup1 dash (ρίξιμο) old time bitters Για το σιρόπι κανέλα καρύδια μέλι γαρύφαλλο250 γρ. χυμό πορτοκάλι300 γρ. μέλι100 γρ. ζάχαρη1 ξυλαράκι κανέλα3-4 γαρύφαλλα Εκτέλεση Φτιάχνουμε το σιρόπι. Σε μια…
Μια γλυκιά συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Δρίσκας αποκλειστικά στο travel-eleftheriaonline.gr και τον Γιάννη Παναγόπουλο. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μίλησε για την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, για το νέο του βιβλίο "Αυτή είναι η κουζίνα μου" καθώς και για το τι πρέπει να έχει ενα πετυχημένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Ο chef…