Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 13:47

Κοτόπουλο με Σαμιώτικο Κρασί

Όλη η μαγεία αυτού του κοτόπουλου είναι η απλότητά του. Το άρωμα του καλού βούτυρου, η διακριτική γλύκα και το άρωμα από μοσχάτο σταφύλι και ήλιο που αφήνει το σαμιώτικο κρασί. Γρήγορο και εύκολο, αφήνει έναν απόηχο από "υψηλή" γεύση, μεγάλης γαστρονομίας.Υλικά για 4-5 άτομα1 κοτόπουλο (βιολογικό κατά προτίμηση) κομμένο…
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 13:14

Cup Cakes Με Παρμεζάνα

To cup cake γνωρίζει μεγάλο σουξέ, επεκτείνεται, από γλυκό περνά στη σφαίρα του αλμυρού, γίνεται ιδανική παρέα για το πρωινό, το κολατσιό του παιδιού ή το ταπεράκι στο γραφείο, "στέκει" σε ένα μπουφέ για γενέθλια, βαφτίσεις και λοιπές εκδηλώσεις. Κι αυτό, γιατί τρώγεται κρύο, ετοιμάζεται γρήγορα, δεν χρειάζεται να είσαι…
Έχουμε ακούσει για εστιατόρια με περίεργη διακόσμηση, με περίεργα πιάτα αλλά για εστιατόριο που βρίσκεται 250 μέτρα κάτω από την δεν έχουμε ακούσει ποτέ. Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό Νέο Μεξικό κάτω από τις πλαγιές του Εθνικού Πάρκου στο Guadalupe Mountains. Το υπόγειο εστιατόριο λειτουργεί από το 1928 και…
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 11:59

Κορμός με 2 σοκολάτες και κεράσια

ΥΛΙΚΑ300 γρ. σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα (55% κακάο) ψιλοκομμένη300 γρ. λευκή σοκολάτα καλής ποιότητας250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη κομμένο σε μικρά κυβάκια300 γρ. μπισκότα χοντροσπασμένα(τύπου πτι μπερ)1 φλιτζ. λουκούμια ή ζελεδάκια σε κυβάκια24 κεράσια ώριμα ( χωρίς το κουκούτσι)Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμαΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνω τις σοκολάτες, τη κάθε μια ξεχωριστά, σε…
Πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα (Καλό Μήνα σε όλους) και όλοι λίγο πολλοί έχετε πληρωθεί και σκέφτεστε τι θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το ΣΚ. Το Travel- Ελευθερία Online βρήκε και σας παρουσιάζει 4 εστιατόριο που σίγουρα θα κάνετε το πιο γευστικό ταξίδι. Του Γιάννη ΠαναγόπουλουHytra Ξεκίνησε τη λειτουργία του το…