Σαβόρο Κυνουρίας, μακαρονόπιτα Τριπόλεως, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, τυλιχτάρια Πάτρας, κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο Σπάρτης, λαγωτό Αρκαδίας και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα από την Πελοπόννησο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς στο μπουφέ του Βυζαντινού από τις 16 έως τις 25 Ιανουαρίου 2014.Οι γεύσεις της Πελοποννήσου είναι το δεύτερο από μια…
Υλικά για 4 – 6 μερίδες 1 ολόκληρο κοτόπουλο 150 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. της σούπας Moυστάρδα Ρίγανη – Θυμάρι Kalamata Papadimitriou 2 λεμόνια 2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο 3 κουτ. της σούπας ανάμεικτα ψιλοκομμένα μυρωδικά (εστραγκόν, θυμάρι, μαϊντανό) 4 κουτ. της σούπας Balsamic cream Kalamata Papadimitirou 2 ξερά κρεμμύδια 4…
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 14:50

Στριφτή πατατόπιτα με γραβιέρα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥΧρόνος προετοιμασίας: 15΄Χρόνος παρασκευής: 1 ώραΥλικά 8 κ.σ. αλεύρι4 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό1 λίτρο πατατόσουπα2 αυγά250 γρ. γραβιέρα τριμμένηΑλάτι πιπέρι250 γρ. φύλλο κρούσταςΕλαιόλαδο ΕκτέλεσηΣε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι να σοταριστεί. Ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνουμε τη πατατόσουπα. Μόλις πήξει αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα…
Banff, Καναδάς Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς για σκι και καλό φαγητό. Γευτείτε πιάτα εμπνευσμένα από τον Καναδά, την Ιαπωνία, τις Άλπεις καθώς και από την Ιταλία. Για τους σκιέρ που έχουν ειδικές διατροφικές ανάγκες, το θέρετρο διαθέτει ένα πρόγραμμα που παρέχει θρεπτικά γεύματα. Whistler, Καναδάς Γνωστό σε αυτούς…
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 12:26

Μηλόπιτα αναποδογυριστή

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Χρόνος προετοιμασίας: 15΄Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα Υλικά 3 μήλα καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες 125 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 200 γρ. ζάχαρη 1 κγ. Κανέλα ½ κγ. Γαρύφαλλο 50 γρ.καρύδια 50 γρ. σταφίδες 3 αυγά 150 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι 1 σφηνάκι κονιάκ 1 βανίλια Διαδικασία…