Με έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά, το εστιατόριο TudorHall επανέρχεται με μια νέα γαστρονομική πρόταση. Ετοίμασε ένα πρωτότυπο μενού με τίτλο «Tudorgoesraw» και πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γευτούμε όστρακα, ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα…
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 13:31

Πίτα της Τυρινής

ΥΛΙΚΑ3 αυγά + 1 για το άλειμμα της πίτας, κατά προτίμηση βιολογικά3 φλυτζάνια γάλα200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό2 φλυτζάνια ανθότυρο, τριμμένο με το χέρι1 φλυτζάνι φέτα, τριμμένη με το χέρι2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + 2 για το άλειμμα της πίτας1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ1½ φλυτζάνι…
Όσπρια, θαλασσινά, λαχανικά, σαλατικά έχουν την τιμητική τους την Καθαροδευτέρα αλλά και ολόκληρη τη Σαρακοστή. Δεν υπάρχει βέβαια λόγος να αδειάσετε το πορτοφόλι σας με πανάκριβα υλικά. Απλώς «πειράζετε» και «μεταμορφώνετε» τα κλασικά πιάτα με απλούς και ευφάνταστους τρόπους, με αποτέλεσμα που δεν φαντάζεστε!Τα όσπρια όπως δεν τα έχετε ξαναδεί!…
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 10:48

4 διευθύνσεις για το απόλυτο Τσίκνισμα

Παραμονή Τσικνοπέμπτης και όλοι λίγο πολύ με την παρέα μας σκεφτόμαστε που θα μπορούσαμε να πάμε αύριο για να περάσουμε καλά. Το Travel - Ελευθερία Online βρήκε και σας προτείνει 4 γευστικές διευθύνσεις για να περάσετε την πιο όμορφη Τσικνοπέμπτη της ζωής σας.Αρισμαρί Με γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη…
Παϊδάκια, μπριζολάκια, παντσέτες, τηγανιές! Να τι μου έρχεται στο νου κάθε φορά που πλησιάζει Τσικνοπέμπτη, όπως τώρα. Και φυσικά, άφθονο κρασάκι, ρετσίνα κυρίως αλλά και κοκκινέλι ή λευκό αρετσίνωτο κάθε λογής. Και μην νομίζετε ότι η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται απαραίτητα στις ασφυκτικά γεμάτες ταβέρνες: απεναντίας! Τα καλύτερα «τσικνίσματα» γίνονται στο σπίτι,…