Αγαπητές σε όλη τη Μεσόγειο, οι σαρδέλες έχουν πολλά ατού: είναι εύγευστες, είναι οικονομικές, έχουν μεγάλη διατροφική αξία και μπορούν να μαγειρευτούν με ποικίλους τρόπους.
Μια συνταγή για γρήγορο γλυκό, τις μέρες και τις ώρες εκείνες που έχουμε ανάγκη κάτι απολαυστικό, αλλά όχι πολλά υλικά ή χρόνο.
Αν έχετε ένα βαζάκι φιστικοβούτυρο που, πέρα από... εθιστικό, είναι και πολύ πολύ θρεπτικό, αλεύρι, ζάχαρη κι αυγά, είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε αυτά τα λαχταριστά σπιτικά μπισκότα με την ξηροκαρπάτη γεύση.
Στη συνταγή το Νο 1 είναι η γεύση.
Ένα αρωματικό και νόστιμο φαγητό που μπορείτε να φτιάξετε με συναγρίδα, μαγιάτικο, μπακαλιάρο ή σφυρίδα.