Από τα κλασικά επιδόρπια των Βρετανών, το τράιφλ (trifle) είναι ένα γλυκό με στρώσεις από φρούτα, φρέσκα ή και σε ζελέ, σαβαγιάρ ή παντεσπάνι, σαντιγί και κρεμ ανγκλέζ.
Η συνταγή αυτή είναι το πιο έξυπνο κόλπο να ανακυκλώσετε το κέικ που κοντεύει να μπαγιατέψει, αλλά και ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξετε απολαυστικό κορμό σοκολάτας.
Ένας διαφορετικός τρόπος να χαρείτε τις χοιρινές μπριζόλες είναι να τις μαγειρέψετε στην κατσαρόλα, σε σάλτσα μπίρας, πορτοκαλιού και μελιού, αρωματισμένη με κύμινο, ξερό κόλιανδρο και θυμάρι.