Τραγανή και σιροπιασμένη βάση του, αφράτη κι αέρινη η κρέμα του είναι ένα υπέροχο γλυκό με λεπτή γεύση κι άρωμα τριαντάφυλλου που αρέσει πολύ. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με κατακόκκινα κεράσια. Υλικά για ένα ταψάκι Δ:26εκ. • 250γρ. φύλλο κανταΐφι • 75 γρ. φιστίκια Αιγίνης • 100γρ. βούτυρο αγελαδινό σε μικρά…
Η Α’ φάση του έργου “Η γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού” περιλαμβάνει την χαρτογράφηση και την καταγραφή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας και έχει ήδη ξεκινήσει. Σκοπός αυτής της φάσης είναι να καταγραφούν όλες εκείνες οι πτυχές της ελληνικής γαστρονομίας που προτείνεται να προβάλλει η Ελλάδα στην τουριστική αγορά…
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 14:14

Γλυκά χωρίς τύψεις στο ξενοδοχείο TITANIA!!!

Μια σειρά νέων γλυκών με στέβια εντάσσει στο μενού του η La Brasserie του ξενοδοχείου TITANIA.Ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ δημιούργησε εντυπωσιακά επιδόρπια χρησιμοποιώντας τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*! Γλυκές αλλά καθόλου «αμαρτωλές» παρασκευές, όπως Brownies με γκανάζ απολαυστικής σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ…
Ο Άγγελος Ιατρίδης(οινοποιός του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ) μιλάει στο Travel Ελευθερία-Online για την βράβευση του οινοποιείου από το περιοδικό Wine & Spirits και μας λέει τα σχέδια του για το μέλλον. Βραβευτήκατε ως το οινοποιείο της χρονιάς, τι σημαίνει αυτό σε προσωπικό επίπεδο και τι σε επίπεδο επιχείρησης; Μία βράβευση από…
Crave Sydney International Food Festival, Σίδνεϊ Πραγματοποιείται στην Αυστραλία όλο τον Οκτώβριο και όσοι παρευρεθούν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν show μαγειρικής, υπαίθριες αγορές τροφίμων. Φέτος στο φεστιβάλ τις εντυπώσεις θα κλέψει ο διάσημος σεφ Rene Redzepi με τις γευστικές του εκπλήξεις.Chocolate Week, Λονδίνο Το διάστημα από 18 έως 20…