Πολύχρωμα, γευστικά, αρωματικά, και κυρίως θρεπτικά, τα λαχανικά μάς δίνουν κάθε φορά την αφορμή να τολμήσουμε έξυπνους συνδυασμούς στα μαγειρέματά μας.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας δίνει συνταγή για λαχταριστή πάστα φλώρα μέσω του προφίλ του στο Instagram.
Χορταστικό, νόστιμο, ανήκει στα πιο κλασικά κι αγαπημένα πιάτα του ελληνικού νηστίσιμου τραπεζιού.
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 06:53

Πανακότα με σάλτσα φράουλας

Μια συνταγή για δροσερό γλυκό ψυγείου με ιταλικές καταβολές και αρωματική σάλτσα φράουλας έτοιμη μέχρι να πεις κύμινο.
Το γκρέιπφρουτ είναι πικρούτσικο, είναι η αλήθεια, έχει όμως πολλές χρήσεις τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική.