Στη συνταγή το Νο 1 είναι η γεύση.
Ένα αρωματικό και νόστιμο φαγητό που μπορείτε να φτιάξετε με συναγρίδα, μαγιάτικο, μπακαλιάρο ή σφυρίδα.
Αν σε κάτι μοιάζει η ελληνική με την ιταλική κουζίνα, είναι πως οι παραδοσιακές της συνταγές είναι απλές, φτωχικές θα τις έλεγε κανείς, αλλά παράλληλα απίστευτα νόστιμες.
Μελιτζάνες, κολοκυθάκια, κίτρινες και κόκκινες πιπεριές, ψήνονται είτε σε αντικολλητικό σχαροτήγανο είτε στο φούρνο, περιχύνονται με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο και πασπαλίζονται με μπόλικα φρέσκα μυρωδικά – όποια προτιμάτε.
Μια συνταγή για πατάτες φούρνου, ελαφριές, χωρίς λάδια, που θα συνοδεύσουν κάθε φαγητό σας.