Οι αγαπημένες των ελληνικών νοικοκυριών χοιρινές μπριζόλες γίνονται πολύ νόστιμες αν αφότου τις ψήσουμε σε δυνατή φωτιά, προσέχοντας να μη στεγνώσουν, τους προσθέσουμε αυτή την κατακόκκινη, πυκνή, σκορδάτη σάλτσα ψητής πιπεριάς, που έχει ανάμεσα στα συστατικά της και λίγη αμυγδαλόψιχα.
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 06:34

Λαζάνια με μανιτάρια και σπανάκι

Για εκείνους που λατρεύουν τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια, αυτή η συνταγή αποτελεί την επιτομή της γεύσης και της ευκολίας.
Θα χρειαστείτε φύλλο κρούστας, παστουρμά, γραβιέρα, ρεγκάτο και λίγη τριμμένη ντομάτα, που θα δροσίσει τα παστουρμαδοπιτάκια σας και θα τα κάνει πιο ζουμερά.
Την επιστροφή στην παράδοση, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως επιλέγουν ολοένα και περισσότερες νοικοκυρές καθώς το σπιτικό ψωμί αρχίζει, πλέον, να έχει την τιμητική του.
Ψητές μελιτζάνες, πιπεριές κέρατο και ντοματίνια πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την ελαφριά, δροσερή, πλούσια σε χρώματα, γεύσεις κι αρώματα σαλάτα, που είναι ιδανική αν θέλετε να προσθέσετε στο τραπέζι σας κάτι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αλλά φτιαγμένο με απλά υλικά.