Χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία ‒ να πολτοποιήσετε τα φρούτα με τη ζάχαρη και να τα αφήσετε για μια ώρα στο ψυγείο πριν τα ενώσετε με τη σαντιγί‒, αλλά είναι μια συνταγή που δεν θα σας δυσκολέψει, ακόμη κι αν δεν έχετε ξαναεπιχειρήσει να φτιάξετε cupcakes.
Με κρέμα και τραγανή βάση που μοσχοβολάει βούτυρο, στολισμένη με τα φρέσκα φρούτα, η τάρτα είναι από εκείνα τα γλυκά που σου φτιάχνουν αυτόματα τη διάθεση.
Eίναι ένα πιάτο που αποδεικνύει περίτρανα πώς οι γείτονές μας οι Ιταλοί μπορούν με δύο-τρία υλικά να κάνουν θαύματα. Η διαδεδομένη σ’ όλη την Ιταλία μακαρονάδα aglio, olio e peperoncino, παρότι εξαιρετικά λιτή, είναι πραγματικά πεντανόστιμη.