Αυτά τα πολύ νόστιμα ταρτάκια, που βάζουν μια γλυκιά πινελιά πλάι σε μια αχνιστή κούπα καφέ ή σε ένα αρωματικό φλιτζάνι τσάι, φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα.
Από τα κλασικά επιδόρπια των Βρετανών, το τράιφλ (trifle) είναι ένα γλυκό με στρώσεις από φρούτα, φρέσκα ή και σε ζελέ, σαβαγιάρ ή παντεσπάνι, σαντιγί και κρεμ ανγκλέζ.
Η συνταγή αυτή είναι το πιο έξυπνο κόλπο να ανακυκλώσετε το κέικ που κοντεύει να μπαγιατέψει, αλλά και ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξετε απολαυστικό κορμό σοκολάτας.