Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 06:16

Aχνιστή ψαρόσουπα

Η θρεπτική αξία των ψαριών, συναντά σε αυτή τη συνταγή τα πολύτιμα συστατικά των λαχανικών σε μια αχνιστή, πεντανόστιμη ψαρόσουπα.
Τo μυστικό για να γίνει τρυφερό το χταπόδι είναι να το μαγειρέψουμε για αρκετή ώρα σε σιγανή φωτιά - αν δούμε ότι χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο νερό παραπάνω.
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 11:16

Νηστίσιμα κουλουράκια λεμονιού

Το Πάσχα πλησιάζει και οι συνταγές για κουλουράκια θα γίνουν ανάρπαστες.
Πρόκειται για το πιο απλό και λαχαριστό γλυκό των παιδικών μας χρόνων. Αυτή η συνταγή είναι πανεύκολη και ελαφρώς πιο διαφορετική από όσες γνωρίζετε.
Συνήθως χρειάζεται να τα πείσουμε. Τα παιδιά δεν τρώνε εύκολα τα όσπρια. Όταν όμως τα συνδυάζουμε με ζυμαρικά και λαχανικά, τους φαίνονται πιο θελκτικά.