Η αλήθεια είναι πως το Cheesecake στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με συνταγές που δεν χρειάζονται ψήσιμο. Ωστόσο, αυτό το δροσερό γλυκό συνδυάζει δύο γλυκές αμαρτίες σε μία.
Κριθαράκι, σπανάκι, μανιτάρια (μπορείτε να βάλετε όποια προτιμάτε ή να κάνετε ένα συνδυασμό διαφορετικών μανιταριών), σαφράν, σκόρδο, κρεμμύδι και είτε μασκαρπόνε, είτε κρέμα τυριού.
Ένα κουταλάκι καπνιστή πάπρικα δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα σ' αυτό το τρυφερό και γλυκοφάγωτο μοσχαράκι, που μαγειρεύεται με λαχανικά και σερβίρεται με χυλοπίτες.