Η γεύση της ιταλικής μακαρονάδας κρύβεται στα χρώματα της σημαίας της Ιταλίας και ένα ακόμη μικρό, θαυματουργό υλικό. Μια συνταγή για απολαυστικό σπαγγέτι με σάλτσα.
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 06:48

Παπαρδέλες με λευκό ραγκού κουνελιού

Το ραγκού είναι μια σάλτσα με ψιλοκομμένο κρέας, που σιγομαγειρεύεται στην κατσαρόλα μαζί με λαχανικά και κάποιον ζωμό ή ντομάτα.
Τραγανή ζύμη, περιβάλει μια αρωματική γέμιση από ξηρούς καρπούς και μυρωδικά. Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας.
Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε στο ethnos την συνταγή για αυτή την πανακότα που μοσχοβολάει φρέσκο βασιλικό.
Αδιαμφισβήτητα, οι ωραιότερες μπριζόλες είναι απλά ψητές στα κάρβουνα.