Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 06:15

Γαρίδες σοτέ με γουακαμόλε

Ο executive chef του ξενοδοχείου The Margi και του Krabo προτείνει αυτόν τον ανάλαφρο, πλούσιο σε γεύση συνδυασμό: γαρίδες με βινεγκρέτ πορτοκαλιού και πλάι τους ένα κρεμώδες, δροσερό γουακαμόλε.
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 06:38

Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο

Απολαυστικό γιουβέτσι, με τρυφερά κομμάτια μοσχάρι και πλούσια σάλτσα τομάτας.
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 06:33

Λαδένια Κιμώλου

Παραδοσιακά, φτιάχνεται μόνο με κρεμμύδια και ντομάτες.
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 06:31

Eύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια

Μια συνταγή για τυροπιτάκια με σπιτική ζύμη που θα έχετε έτοιμη σε χρόνο μηδέν.
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 06:28

Συριανοί φραγκοκεφτέδες «γιαουρτλού»

Η Μαρία Διακάτου, από το εστιατόριο Αμπέλα στην ομώνυμη παραλία της Σύρου, μοιράστηκε με το ethnos τη συνταγή για αυτούς τους πολύ νόστιμους κεφτέδες από χοντροκομμένο χοιρινό κιμά και πάστα συριανού λουκάνικου που μαγειρεύονται με σάλτσα ντομάτας και δροσίζονται με στραγγιστό γιαούρτι.