Οι φακές είναι όσπρια με υψηλή διατροφική αξία που μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Μια συνταγή που θα σας δώσει αφράτο παγωτό σε χρόνο μηδέν με τα πιο απλά υλικά που έχουμε συνήθως συνέχεια στο σπίτι.
Πολλά γλυκά αποκτούν πιο δυνατή γεύση και αρώματα αν τους προσθέσουμε μερικές σταγόνες αλκοόλ.
Αυτή η συνταγή βασίζεται στο μυστικό της πιο απλής και πεντανόστιμης ζύμης που υπάρχει.
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 07:44

Τραγανοί κεφτέδες μπακαλιάρου

Παστό μπακαλιάρο μπορούμε να μαγειρέψουμε με χίλιους δυο τρόπους: κλασικό τηγανητό με ή άνευ σκορδαλιάς, πλακί, με σάλτσα ντομάτας, σε κροκέτες...