Δεν μπορούμε να πούμε όχι σε ένα γλυκό. Ειδικά σε ένα μικρό, λαχταριστό κεϊκάκι, όπως είναι το μάφιν. Συνοδεύει τέλεια τον καφέ μας το πρωί ή το απόγευμα.
Στρώσεις από τραγανό, ξεροψημένο κανταΐφι, μυρωδάτο σιρόπι, αφράτη κρέμα και φιστίκι Αιγίνης είναι τα βασικά συστατικά του πρωτότυπου κι ιδιαίτερα απολαυστικού αυτού γλυκού που κλείνει πολύ όμορφα το γεύμα ή το δείπνο.
Αντί να κάνετε τα κολοκυθάκια σας τηγανητά, κόψτε τα σε στικς, τοποθετήστε τα σε ένα ταψί, πανάρετέ τα με τριμμένο ψωμί του τόστ και παρμεζάνα και ψήστε τα στο φούρνο, ακολουθώντας τα βήματα της παρακάτω συνταγής.