Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 10:54

Αρώματα άνοιξης στα Starbucks!

Τα Starbucks σας προσκαλούν να γευτείτε τα νέα ανοιξιάτικα ροφήματα, όπως το Hazelnut Macchiato, Vanilla Macchiato & φυσικά το αγαπημένο Caramel Macchiato. Με αυτά τα νέα ροφήματα η οικογένεια Macchiato μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο απολαυστική. Δοκιμάστε:- Caramel Macchiato: Aποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα. Δημιουργείται με φρέσκο γάλα…
Γεύσεις από την Ιταλία θα φιλοξενεί από τις 13 έως τις 22 Μαρτίου το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton. Έτσι όσοι το επισκεφθούν θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα γευστικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ιταλίας γνωρίζοντας τα αρώματα, τις εικόνες αλλά και τις αυθεντικές συνταγές της.Σε αυτό το γευστικό…
Ανακοινώθηκαν στη Στοκχόλμη τα αστέρια Michelin για τον οδηγό Main Cities Of Europe 2014. Το αστέρι Michelin είναι μια επιβράβευση της δουλειάς ενός εστιατορίου και δείγμα ποιότητας για το φαγητό που προσφέρει καθώς και για τη συνολική εικόνα της επιχείρησης.Φυσικά και φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα από…
Για άλλη μια χρονιά δόθηκαν τα βραβεία γαστρονομίας των Χρυσών Σκούφων χθες βράδυ στο Ball Room του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία". Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Έκτωρ Μποτρίνι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κρατά τον τίτλο του σεφ του καλύτερου εστιατορίου στη χώρα ενώ βραβεύεται με Χρυσό Σκούφο για δύο ακόμα εστιατόρια…
Υλικά Για το μπράουνι200 γρ. καλής ποιότητας κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε κομμάτια130 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη), μαλακωμένο για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου + 10 γρ. επιπλέον, για το ταψί150 γρ. ζάχαρη1 κουτάκι βανίλια σε σκόνη3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςελάχιστο αλάτι100 γρ. καρυδόψιχα,…