Την επόμενη φορά που θα φάτε σάντουιτς, να θυμάστε ότι ακόμη και αυτό αφήνει το δικό του «αποτύπωμα άνθρακα» στο περιβάλλον και μάλιστα δεν είναι καθόλου αμελητέο.
Αν έχει τύχει να ταξιδέψετε στη γειτονική Ιταλία, τότε, εκτός από τα αξιοθέατα της πολυαγαπημένης χώρας, πιθανότατα επισκεφθήκατε και τα εστιατόριά της.
Τα μυστικά της ελληνικής γαστρονομίας αποκαλύπτονται στις 5 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου φιλοξενείται το πρώτο διεθνές συνέδριο με θέμα τον πλούτο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τέχνης στην Ελλάδα.