Συνταγές από τη σύγχρονη εκδοχή της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και γεύσεις βασισμένες στην ιδιαίτερη γαστρονομία της πόλης, περιέχει ο νέος οδηγός κουζίνας "THE CONTEMPORARY CUISINE OF THESSALONIKI", με 14 συνταγές από σεφ της πόλης. Πρόκειται για το δεύτερο γαστρονομικό οδηγό που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του εκθεσιακού "διδύμου" Detrop/Oenos και Artozyma (24-26…
Οι πατάτες είναι από τις τροφές που τρώμε αρκετά συχνά και μας αρέσουν πολύ.
Οι καλύτεροι «πρεσβευτές» των ελληνικών τροφίμων και της γαστρονομίας φιλοξενούνται μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις εκθέσεις Detrop Boutique και Artozyma, στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί της χώρας.
Η Σαρακοστή απαιτεί νηστεία.
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 03:54

Σοκολατόπιτα με αχλάδια

Η σοκολατόπιτα ταιριάζει τέλεια με ελαιόλαδο ή λάδι καλαμποκιού.