Παραδοσιακούς τζιγεροσαρμάδες, γριβάδι με ξερό κρεμμύδι, λαγγίτες και μελοβούτυρο και πολλά ακόμη θα σερβίρουν, το επόμενο χρονικό διάστημα σε τουρίστες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που θα εφοδιαστούν με το σήμα της «Μακεδονικής Κουζίνας».
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 01:30

Τόφου με σουσάμι

Το τόφου υποκαθιστά άνετα το κρέας και το προτιμούν όλοι οι χορτοφάγοι.
Η ομελέτα, αλλιώς. Δια χειρός Σωτήρη Κοντιζά.
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 03:02

Γευστικό χοιρινό κατσαρόλας

Το μυστικό της συνταγής είναι το εκλεκτό κρέας, με λίγο λίπος, και δύο ποτηράκια λευκό κρασί.
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 03:59

H λιχουδιά του... Βασιλιά

Το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος.