Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 05:30

Το κιουνεφέ του Στέλιου Παρλιάρου

Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, ο Στέλιος Παρλιάρος, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά της γείτονος χώρας.
Τσίλι κον κάρνε (Chili ή chile con carne) τουτέστιν κρέας με πιπεριές τσίλι.
Ο γνωστός ομογενής εστιάτορας Dean Poll έχει κάνει αρκετή δουλειά για να αποκαλύψει την ιστορία πίσω από το «Gallaghers», το 90 χρόνων «steakhouse», το οποίο κάποτε αποτελούσε στέκι για γκάνγκστερς και αστέρια του Broadway.
Στην περιοχή της Ηπείρου ανατέθηκε η διοργάνωση του επόμενου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της CEUCO
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 05:52

Κοτόπουλο tikka masala με... άρωμα Αιγαίου

Μια υπέροχη μίξη ινδικής συνταγής με παραδοσιακό ελληνικό νησιώτικο ζυμαρικό, κοτόπουλο tikka masala με φλωμάρι Λήμνου.