Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε πιο υγιεινά και ελαφριά, λόγω της ζέστης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια «αμαρτία» και να φάμε ένα λαχταριστό γλυκάκι.
Τα χωριάτικα λουκάνικα ταιριάζουν πολύ με τις πιπεριές κι αυτό το πλούσιο και χορταστικό, γεμάτο χρώματα πιάτο, που είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε, το αποδεικνύει και με το παραπάνω.
Πρόκειται για μια από τις πιο παραδοσιακές καλοκαιρινές συνταγές της ελληνικής κουζίνας. Κι εμείς εμπιστευτήκαμε ένα σεφ για εγγυημένη επιτυχία.
Η σάλτσα μαϊντανού είναι μια παραλλαγή της κλασικής αργεντίνικης σάλτσας chimichurri και τη φτιάχνουν σε όλο τον κόσμο σε πολλές παραλλαγές, με φρέσκα ή ξερά μυρωδικά, με κόλιαντρο ή δυόσμο.
Αυτή η συνταγή θα σας προσφέρει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του καλοκαιριού. Και ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζεται σοτάρισμα και πολλά, πολλά σκεύη.