Με κρέμα και τραγανή βάση που μοσχοβολάει βούτυρο, στολισμένη με τα φρέσκα φρούτα, η τάρτα είναι από εκείνα τα γλυκά που σου φτιάχνουν αυτόματα τη διάθεση.
Eίναι ένα πιάτο που αποδεικνύει περίτρανα πώς οι γείτονές μας οι Ιταλοί μπορούν με δύο-τρία υλικά να κάνουν θαύματα. Η διαδεδομένη σ’ όλη την Ιταλία μακαρονάδα aglio, olio e peperoncino, παρότι εξαιρετικά λιτή, είναι πραγματικά πεντανόστιμη.
Ελαφριοί, υγιεινοί, οι κεφτέδες με κιμά γαλοπούλας είναι μια πολύ ωραία ιδέα για το καθημερινό τραπέζι, πόσο μάλλον όταν κοκκινίζουν –και νοστιμίζουν– με μια πλούσια σάλτσα ντομάτας με κρέμα γάλακτος και τριμμένη παρμεζάνα.