Τις σουπιές τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να χρυσίσουν, η συνοδευτική σάλτσα φτιάχνεται στο πι και φι και το αποτέλεσμα είναι ένας φοβερός ουζομεζές.
Αυτή η συνταγή έχει δύο τεράστια πλεονεκτήματα που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε.
Περάσατε από το ιχθυοπωλείο και πετύχατε καλαμάρια;
Μια υπέροχη συνταγή για ένα εύκολο και λαχταριστό γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Μια εύκολη τυρόπιτα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και που, τραγανή και πλούσια σε γεύση, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει όποιον τη δοκιμάσει.