ΥλικάΓια 4 άτομα1 πορτοκάλι, ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό60 ml ελαιόλαδο50 γρ. λιαστές ντομάτες από βαζάκι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες1 κουτ. γλυκού μέλι½ κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνητα φύλλα από 1/2 ματσάκι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένα4 μέτρια ή μεγάλα κολοκυθάκια, με κομμένες τις άκρες2 μεγάλα καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, καθαρισμένααλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΜε…
Του Γιάννη ΠαναγόπουλουΜέσα Ιουνίου και κρατώ στα χέρια μου την πρόσκληση για το καλαντάρι της γεύσης του Cape Sounio. Ξεκίνησα από την Καλαμάτα για Αθήνα. Σε σαράντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πολύβουο γεμάτο κίνηση και ζέση κέντρο της Αθήνας έφτασα στο ξενοδοχείο Cape Sounio, όπου το ελληνικό καλοκαίρι…
Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor®, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως, έλαβε το Olive Garden Restaurant & Bar του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, με βαθμολογία 4.5 στα 5. Το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor επιβραβεύει καταλύματα, αξιοθέατα και εστιατόρια που επιδεικνύουν συνέπεια στη δέσμευση για άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία. Αυτές τις αρχές υπηρετεί εδώ…
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του «Papaloukas & Friends featuring Petway» στο «Westin Resort Costa Navarino». Στο προπονητικό camp που θα φιλοξενηθεί (2-6 Ιουλίου) στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes θα συμμετάσχει και ο Δημήτρης Ιτούδης! Ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα λάβει…
Το νέο πρόγραμμα προώθησης και προβολής του Ελληνικού Τουρισμού, προσαρμοσμένο σε στρατηγική τριετίας, παρουσίασε η υπουργός τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε εκδήλωση για τη νέα επικοινωνιακή στρατηγική του ΕΟΤ. Την παρουσίαση του επικοινωνιακού σχεδιασμού πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς. Η κυρία Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε το 2103…