Καλωσορίσατε σ’ ένα μοναδικό παραδοσιακό αγρόκτημα, βγαλμένο θαρρείς από τα παραμύθια της γιαγιάς, σε μια ονειρική τοποθεσία κοντά στο Ρέθυμνο και γευτείτε τα βιολογικά προϊόντα παραγωγής του κτήματος... Στο κτήμα των 40 στρεμμάτων που ανήκει στον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, αναβιώνουν με μοναδικό τρόπο παρα δοσιακές μέθοδοι καλλιέργειας χωρίς τη χρήση…
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 10:05

Lunch στο Olive Garden του Titania!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε πως οι φιλόξενοι χώροι του, πολυβραβευμένου για την δημιουργική κουζίνα του, OLIVE GARDEN, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, διατίθενται τα μεσημέρια (και μέχρι τις 7.00 μ.μ.) για την οργάνωση privé εκδηλώσεων επισιτιστικού χαρακτήρα. Προσφέροντας μία σειρά από δημιουργικά Set Menus, αλλά και προσεκτικά σχεδιασμένες…
Τρία ελληνικά οινοποιεία βρίσκονται ανάμεσα στα 100 καλύτερα του αμερικάνικου περιοδικού Wine & Spirits και θα βραβευτούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο τον Οκτώβριο.Τα ελληνικά οινοποιεία που βρίσκονται στην λίστα είναι το "Γαία", το "Κτήμα Αργυρού" στην Σαντορίνη και το "Γεροβασιλείου" στη Θεσσαλονίκη. Το αμερικανικό περιοδικό Wine…
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 12:46

Τάρτα με ντομάτα

Υλικά 9 μικρές ντομάτες ξεφλουδισμένες, κομμένες σε τέταρτα1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο1 κ.σ. καστανή ή μαύρη ζάχαρη2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο1 και 1/2 φύλλο έτοιμη σφολιάτα1 αυγό ελαφρά χτυπημένο για επάλειψηλίγα φύλλα βασιλικούαλάτιΓια τη γαρνιτούρα1 φλ. φέτα (τρίμματα)200 γραμμ. γιαούρτι 0%λίγος φρέσκος βασιλικόςΕκτέλεση1. Αφαιρούμε τους σπόρους και τη…
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πόρτες τους το Anenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan. O παγκοσμίου φήμης Michel Roux δημιουργεί πιάτα που παντρεύει τις γαλλικές γεύσεις με τα φρέσκα υλικά της ελληνικής γης. Ο chef Ηλίας Καριώτογλου δημιουργεί μοναδικά γλυκά και παγωτά και σας περιμένει για να σας…