Το "Bar Jar" βρίσκεται στην Ουκρανία και είναι από τα μπαρ που δεν χρησιμοποιούν ποτήρια και πιάτα όπως έχουμε συνηθίσει.Εκεί τα βαζάκια από μαρμελάδες και μέλι έχουν την τιμητική τους. Έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ κόσμο αφού καθημερινά ουρές επισκεπτών περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους για να απολαύσουν την σούπα,…
ΥΛΙΚΑ • 120 γρ. ντοματίνια • 1 μελιτζάνα κομμένη σε 12 κυβάκια • 6 γρ. μανιτάρια μεσαία κομμένα στη μέση • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε 12 κυβάκια • 2 πιπεριές κομμένες σε 12 κυβάκια • 1 συσκευασία Hellmann’s Balsamic Dressing • 5 κ.σ. μουστάρδα Mild Hellmann's • 1/2 κ.γ. ξερή…
ΥΛΙΚΑ • 670 ml νερό • 100 ml. ελαιόλαδο ( 10 κ.σ. συνολικά) • 1,5 κ.σ. μέλι • ξερή μαγιά 2 φακελάκια • 1000 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • Αλάτι 1 κ.γ. για τη ζύμη και επιπλέον για τη γέμιση • 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες…
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 13:55

Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα

Υλικά • 500 γραμμ. μαυρομάτικα φασόλια • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο • 1/4 φλιτζ. ξίδι από κρασί • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες (δαχτυλίδια) • 2 πιπεριές Φλωρίνης στο λάδι τους (έτοιμες) ψιλοκομμένες • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό • αλάτι…
Τραγανή και σιροπιασμένη βάση του, αφράτη κι αέρινη η κρέμα του είναι ένα υπέροχο γλυκό με λεπτή γεύση κι άρωμα τριαντάφυλλου που αρέσει πολύ. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με κατακόκκινα κεράσια. Υλικά για ένα ταψάκι Δ:26εκ. • 250γρ. φύλλο κανταΐφι • 75 γρ. φιστίκια Αιγίνης • 100γρ. βούτυρο αγελαδινό σε μικρά…