Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 13:55

Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα

Υλικά • 500 γραμμ. μαυρομάτικα φασόλια • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο • 1/4 φλιτζ. ξίδι από κρασί • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες (δαχτυλίδια) • 2 πιπεριές Φλωρίνης στο λάδι τους (έτοιμες) ψιλοκομμένες • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό • αλάτι…
Τραγανή και σιροπιασμένη βάση του, αφράτη κι αέρινη η κρέμα του είναι ένα υπέροχο γλυκό με λεπτή γεύση κι άρωμα τριαντάφυλλου που αρέσει πολύ. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με κατακόκκινα κεράσια. Υλικά για ένα ταψάκι Δ:26εκ. • 250γρ. φύλλο κανταΐφι • 75 γρ. φιστίκια Αιγίνης • 100γρ. βούτυρο αγελαδινό σε μικρά…
Η Α’ φάση του έργου “Η γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού” περιλαμβάνει την χαρτογράφηση και την καταγραφή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας και έχει ήδη ξεκινήσει. Σκοπός αυτής της φάσης είναι να καταγραφούν όλες εκείνες οι πτυχές της ελληνικής γαστρονομίας που προτείνεται να προβάλλει η Ελλάδα στην τουριστική αγορά…
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 14:14

Γλυκά χωρίς τύψεις στο ξενοδοχείο TITANIA!!!

Μια σειρά νέων γλυκών με στέβια εντάσσει στο μενού του η La Brasserie του ξενοδοχείου TITANIA.Ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ δημιούργησε εντυπωσιακά επιδόρπια χρησιμοποιώντας τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*! Γλυκές αλλά καθόλου «αμαρτωλές» παρασκευές, όπως Brownies με γκανάζ απολαυστικής σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ…
Ο Άγγελος Ιατρίδης(οινοποιός του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ) μιλάει στο Travel Ελευθερία-Online για την βράβευση του οινοποιείου από το περιοδικό Wine & Spirits και μας λέει τα σχέδια του για το μέλλον. Βραβευτήκατε ως το οινοποιείο της χρονιάς, τι σημαίνει αυτό σε προσωπικό επίπεδο και τι σε επίπεδο επιχείρησης; Μία βράβευση από…