ΥΛΙΚΑ • 120 γρ. ντοματίνια • 1 μελιτζάνα κομμένη σε 12 κυβάκια • 6 γρ. μανιτάρια μεσαία κομμένα στη μέση • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε 12 κυβάκια • 2 πιπεριές κομμένες σε 12 κυβάκια • 1 συσκευασία Hellmann’s Balsamic Dressing • 5 κ.σ. μουστάρδα Mild Hellmann's • 1/2 κ.γ. ξερή…
ΥΛΙΚΑ • 670 ml νερό • 100 ml. ελαιόλαδο ( 10 κ.σ. συνολικά) • 1,5 κ.σ. μέλι • ξερή μαγιά 2 φακελάκια • 1000 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • Αλάτι 1 κ.γ. για τη ζύμη και επιπλέον για τη γέμιση • 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες…
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 13:55

Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα

Υλικά • 500 γραμμ. μαυρομάτικα φασόλια • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο • 1/4 φλιτζ. ξίδι από κρασί • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες (δαχτυλίδια) • 2 πιπεριές Φλωρίνης στο λάδι τους (έτοιμες) ψιλοκομμένες • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό • αλάτι…
Τραγανή και σιροπιασμένη βάση του, αφράτη κι αέρινη η κρέμα του είναι ένα υπέροχο γλυκό με λεπτή γεύση κι άρωμα τριαντάφυλλου που αρέσει πολύ. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με κατακόκκινα κεράσια. Υλικά για ένα ταψάκι Δ:26εκ. • 250γρ. φύλλο κανταΐφι • 75 γρ. φιστίκια Αιγίνης • 100γρ. βούτυρο αγελαδινό σε μικρά…
Η Α’ φάση του έργου “Η γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού” περιλαμβάνει την χαρτογράφηση και την καταγραφή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας και έχει ήδη ξεκινήσει. Σκοπός αυτής της φάσης είναι να καταγραφούν όλες εκείνες οι πτυχές της ελληνικής γαστρονομίας που προτείνεται να προβάλλει η Ελλάδα στην τουριστική αγορά…