Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης από τη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει τα μυστικά της πετυχημένης βελουτέ φασολάδας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 fm» και δίνει πρακτικές συμβουλές και εναλλακτικές συνταγές για τα αγαπημένα όσπρια τα οποία είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο τραπέζι μας κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής.
Ένα αυτοματοποιημένο εστιατόριο, χωρίς σερβιτόρους, άνοιξε η κινεζική εταιρία τροφίμων Wufangzhai στη Χανγκτζόου, την πρωτεύουσα της επαρχίας Τζετζιάνγκ στην ανατολική Κίνα.
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 03:07

Πανεύκολα κρουασανάκια σοκολάτας

Τα κρουασανάκια σοκολάτας είναι πεντανόστιμα και κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα!
Η ρωσική κουζίνα δεν περιορίζεται μόνο στη βότκα, τη ρωσική σαλάτα, τη σαλάτα ολιβιέ όπως την αποκαλούν οι Ρώσοι, ούτε μόνο στην πασίγνωστη ρωσική σούπα μπορς και τα γνωστά σε όλους πιροσκί.
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 04:39

Κέικ με λεμόνι

Κυκλοφορούν άπειρες συνταγές για λεμονάτο κέικ, αλλά η παρακάτω ανήκει στον διάσημο Γάλλο σεφ Pierre Hermé και μάλλον είναι η καλύτερη.