Οπως γίνονται όλες οι άλλες μαρμελάδες, έτσι και η μαρμελάδα ντομάτας γίνεται βράζοντας το βασικό υλικό, δηλαδή την ντομάτα, με ζάχαρη.
Τριήμερη «γαστριμαργική πανδαισία» με πρωταγωνίστρια τη γραβιέρα Νάξου διοργανώνει στις 15,16 και 17 Ιουνίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.
Τα καλοκαιρινά φαγητά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα!
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 06:10

Μοναστηριακή κουζίνα στη Χαλκιδική

Η εντός και εκτός της Αθωνικής Πολιτείας θρησκευτική γαστρονομική παράδοση αποτέλεσε το προϊόν της προωθητικής δραστηριότητας της 3ης εβδομαδιαίας θεματικής ενότητας του KOUZINA με τίτλο «η μοναστηριακή κουζίνα».
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 06:06

Παγωτό με γεύση πεπόνι, με μόλις 5 υλικά

Το πεπόνι είναι από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα όλων μας.