Είναι ένα παλιό φαγητό της ιταλικής υπαίθρου, που πάντα φτιαχνόταν με ό,τι υπήρχε διαθέσιμο στο σπίτι - εξ ου και δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη συνταγή.
Δύσκολο να πει κανείς όχι σ' αυτό το εντυπωσιακό τσιζκέικ φούρνου με βάση φτιαγμένη με τριμμένα μπισκότα digestive και πλούσια κρέμα με άρωμα λιμοντσέλο και φραμπουάζ.
Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή βήμα-βήμα και το αγαπημένο, διαχρονικό κέικ με τις χαρακτηριστικές, εναλλασσόμενες κυματιστές στρώσεις βανίλιας και σοκολάτας δεν θα αργήσει να βγει από το φούρνο αφράτο, ζουμερό και μυρωδάτο.