Μια παραδοσιακή συνταγή για μια πίτα συνώνυμη του καλύτερου μεζέ για ούζο και τσίπουρο.
Οι Σουηδοί τα κεφτεδάκια τους τα φτιάχνουν με χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά, τα καρυκεύουν με μπαχαρικά και τα σερβίρουν με διάφορους τρόπους.
Ένα εύκολο και ιδιαίτερα νόστιμo σνακ και ένα μικρό μυστικό, που θα κάνει την συνταγή για onion rings ακαταμάχητη.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξετε αυτό το γλυκοφάγωτο μοσχαράκι με το χοντρό μακαρόνι και τη σάλτσα ντομάτας που μοσχοβολάει θυμάρι και βασιλικό.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες θέλουν στο τραπέζι φαγητό υγιεινό και χορταστικό. Comfort food που ζεσταίνει ψυχή και σώμα.