Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 07:44

Τραγανοί κεφτέδες μπακαλιάρου

Παστό μπακαλιάρο μπορούμε να μαγειρέψουμε με χίλιους δυο τρόπους: κλασικό τηγανητό με ή άνευ σκορδαλιάς, πλακί, με σάλτσα ντομάτας, σε κροκέτες...
Τα μακαρόνια με κιμά αποτελούν λατρεμένο φαγητό μικρών και μεγάλων και η παρακάτω συνταγή θα ξετρελάνει άπαντες.
Πολύχρωμα, γευστικά, αρωματικά, και κυρίως θρεπτικά, τα λαχανικά μάς δίνουν κάθε φορά την αφορμή να τολμήσουμε έξυπνους συνδυασμούς στα μαγειρέματά μας.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας δίνει συνταγή για λαχταριστή πάστα φλώρα μέσω του προφίλ του στο Instagram.
Χορταστικό, νόστιμο, ανήκει στα πιο κλασικά κι αγαπημένα πιάτα του ελληνικού νηστίσιμου τραπεζιού.