Τραγανή και σιροπιασμένη βάση του, αφράτη κι αέρινη η κρέμα του είναι ένα υπέροχο γλυκό με λεπτή γεύση κι άρωμα τριαντάφυλλου που αρέσει πολύ. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με κατακόκκινα κεράσια. Υλικά για ένα ταψάκι Δ:26εκ. • 250γρ. φύλλο κανταΐφι • 75 γρ. φιστίκια Αιγίνης • 100γρ. βούτυρο αγελαδινό σε μικρά…
Η Α’ φάση του έργου “Η γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού” περιλαμβάνει την χαρτογράφηση και την καταγραφή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας και έχει ήδη ξεκινήσει. Σκοπός αυτής της φάσης είναι να καταγραφούν όλες εκείνες οι πτυχές της ελληνικής γαστρονομίας που προτείνεται να προβάλλει η Ελλάδα στην τουριστική αγορά…
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 10:02

Στην τελική ευθεία o μαραθώνιος «Navarino Challenge»

Ο πρώτος μαραθώνιος «Navarino Challenge» με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes, που έχει ως σκοπό του να ενημερώσει τον κόσμο για τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής και να τον ευαισθητοποιήσει γύρω από τα θέματα της παιδικής παχυσαρκίας, βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν την πραγματοποίησή του.Η προσπάθεια που γίνεται μέσω του…
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 00:00

Φθινόπωρο και Ναύπλιο πάνε μαζί!!!

Από τους πιο αγαπημένους κοντινούς προορισμούς των Ελλήνων, η πόλη του Ναυπλίου πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους από το 1823 έως το 1834 αποτελεί ιδανικό προορισμό για την φθινοπωρινή χαλάρωση. Σημείο εκκίνησης της περιήγησής μας στο Ναύπλιο η παλιά πόλη με τα γοητευτικά πλακόστρωτα στενά της να λούζονται από…
Την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς γιορτάζει το Μουσείο Ακρόπολης με θεματικές παρουσιάσεις από τους Αρχαιολόγους - Φροντιστές για τα αριστουργήματα του Μουσείου και τα χρώματα των αρχαϊκών αγαλμάτων .Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού) το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως…